Ei oo taas tullut kirjoiteltua pitkään aikaan,aika kuluu niin ettei huomaakaan..nyt ollaan jo joulukussa ja justiinhan me vasta juhlittiin vappua pikku Pinnan kera :)

Meillä on aika mennyt melko lailla koirien sairastellessa.. Ensin lokakuun alkupuolella Pinnalla oli paha vatsatauti..Ripuli ei lähtenyt kotikonstein niin täytyi käydä eläinlääkärissä, sitten kyllä saimme sellaiset lääkkeet että maha saatiin kuntoon. En tiedä mistä tuo ripuli Pinnalle tuli, kenties oli syönyt jotain sopimatonta..tarttuvaa se ei ollut, koska muut koirat eivät sitä saaneet.

Lokakuun lopulla suuntasimme Seinäjoelle näyttelyyn. Jännitin kovasti miten Pinna osaa kehässä käyttäytä koska viikkoa aiemmin kävimme Ähtärissä mätsärissä mikä oli lähes katastrofi, en saanut mitenkään neitiä esiintymään nätisti, oli niin paljon haisteltavaa kun paikkana oli maneesi. Mutta itse näyttely meni sitten esiintymisen kannalta loistavasti :) Olin oikein tyytyväinen Pinskuun. Arvostelu oli odotetunlainen, mutta aika hyvä mielestäni kuitenkin. Narttu pentuja oli siis 2, Pinna ja siskonsa Stefa. Stefa oli ykkönen ja Pinna sit kakkonen. Kehässä kävi myös pyörähtämässä tyttöjen veli-poika Akku. Oli tosi kiva nähdä Akku-poikakin. Sari oli ilmoittanut myös Colan ja Cara-mammankin näytelmään, Esitin Caran, joka sai T:n, niin kuin  Colakin. Jotta jännitettävää ei olisi ollut liian vähän oli myös Jupu ilmoitettuna tuonne näyttelyyn. Extra jännitystä toi siis se että aikataulut olivat melko päällekkäin. Äiti sitten oli Jupun kanssa norwichi kehällä valmiina mutta onneksi ehdin itse esittämään sen,tulos olikin sitten täysi yllätys ja negatiivisessa muodossa sillä Jupu hylättiin. Tuomarin mielestä Jupu ei näytä norwichilta,vertasi sitä jopa ennemmin australianterrieriin, miltä Jupu ei kyllä näytä mistään suuntaa. Ja Jupulla kuitenkin on  serti ja cacip että on noi näyttelyt sellasia että..

Ja sairastelut jatkuivat sitten marraskuun alulla..Seinäjoelta saimmekin sitten tuliaisina kennelyskän. Pinna sen aloitti ja kaikki pikku koirat kävivät sen myös läpi. Aikamoinen tauti tuo on. Meillä onneksi yskiminen kesti vain parisen päivää pahana, sitten vaan innostuessa saattoivat yskiä. Pari viikkoa koirat oli sit täydessä levossa ettei vain olisi tullut mitään jälkitauteja. Nyt kaikki on onneksi hyvin.

Vihdoin on  Pinnankin kanssa päästy nyt sitten treenaileen ja lenkkeileen kunnolla. Tosin kauheesti ei ulkona treenailla kun on niin pimeää kun lähtee töihin ja kun tulee töistä. Eli aika lailla viikonloppu painotteista tuo meidän treenaaminen on, mutta silloin sitäkin enemmän. Ja sisällä oon tehny kaikkea mahollista treeniä mitä pystyy ja kyllä siitäkin on hyötyä ollut. On ihana huomata että vihdoinkin neidin päähän ihan oikeesti jää asioita..olen myös huomannut että meidän välinen suhde on parantunut.Pinna kuuntelee minua paljon paremmin kuin aiemmin. Lenkilläkin kun koirat ovat vapaana Pinna pitää nykyään hyvion huolta että se mammakin on mukana. Salainen "aseemme" on tennispallo, mikä on niin ihana..:) Mutta pääasia että homma toimii ja voidaan pikkuhiljaa ruveta suunnittelemman ensi kesän koe kalenteria..ja siitä ei sitten vielä sen enempää näin julkisesti...;)