Vihdosta viimein sain aikaiseksi päivitellä tätä meiän blogia...:) Paljon on tässä ehtinytkin tapahtua. Pinna on ehtinyt jo melkein 7 kuukauden ikään.. Neiti on edelleen yhtä energinen kuin ennenkin, mihkäpäs se siitä rauhottuisi..;) Kovasti on koitettu treenailla ja kyllä sitä pikkuhiljaa alkaa tuloksiakin näkyä. Jälkeä ollaan viime aikoina oltu vähän laiskoja tekemään (tai lähinnä omistaja on laiska tallaamaan niitä jälkiä..), nyt kyllä pitäisi ryhdistäytyä vielä siltäkin osin kun on tuo talvi uhkaavasti tulossa, tosin sitä lunta saadaan varmasti odottaa vielä pitkään...Tottiksia ollaan yritetty treenailla. Seuraaminen on tällä hetkellä se ykkös asia mitä jauhetaan. Pikkuhiljaa tuo rupeaa sujumaan ja olen saanut Pinnaan enemmän intoa kun olen alkanut käyttää patukkaa palkkana. Vitsit on kiva taistella mamman kanssa patukasta...Tosin mun täytyy olla tosi tarkka palkkamisajankohdan kanssa koska Pinnalla meinaa mennä välillä yli ja se rupeaa edistämään. Oon sit siinä vaiheessa ottanu namit juttuu mukaan ja tehny yhtä askelta kerrallaan, jolloin seuraaminen sujuu kyllä hyvin. Mutta tästä on hyvä jatkaa ja ruveta tekemään pitkäkestosuutta liikkeeseen. Maahanmenoja ollaan myös treenailtu melko paljon, se rupeaakin olemaan melko varma liike. Uutena asiana olen nyt alkanut opettaa paikalla oloa ja alku on ainakin ollut ihan lupaavaa. Muutaman kerran olemme käyneet Suvin ja Rauha-kultsun kanssa yhessä treenailemassa, tosin nyt meillä on kyllä ollut parin viikon treenitauko, mutta kyllä me tästä taas ryhditäydytään..;)

Jupun kuulumisiakin muutama sananen.. Eilen neiti täytti 4 vuotta. Onnitelut pikku neidille vielä tämänkin kautta!!:) Tällä hetkellä Jupu viettää sairaslomaa, sillä siltä leikattiin toissa viikon torstaina pari nisäkasvainta(tai ell poisti saman tien koko nisän). Patit lähtivät patologin jatkotutkimuksiin ja tuloksia kovasti odotellaan.Jos hyvä tuuri käy, tulokset ehtivät tulla jo tällä viikolla. Muuten Jupu on toipunut erittäin hyvin leikkauksesta. Huomenna mennään tikkien poistoon, niin sitten päästään taas pikkuhiljaa takasin arkeen.. Kun Jupu tuosta kunnolla paranee niin eiköhän me ruveta tota tokoa ihan tosissaan hinkkaamaan ja katotaan si jos uskallettas johonkin kokeeseen eksyä vielä joskus...

Mutta tässäpä tärkeimmät tällä kertaa.. Kuvia koitan tänne kanssa lisäillä jos siinä jotenkin onnistuisin..Katsotaan jos saatais seuraava päivitys tänne vähän aiemmin kun parin kuukauden päästä.. "Toivossa on hyvä elää..."